Vykstant dirbti į užsienį su savimi reikia turėti šiuos dokumentus:

  • Pasą ar (ir) asmens tapatybės kortelę, galiojančius ne trumpiau nei pusę metų;

  • Savo gimimo liudijimo kopiją;

  • Elektrokrautuvo, autokrautuvo ir kitus pažymėjimus (jeigu reikalingi);

  • Ne senesnes nei 90 dienų nuotraukas dokumentams (4 vnt.);

  • Pažymą, kad asmuo nėra teistas, užsakomą internetu (https://www.epaslaugos.lt/);

  • Turintiems vaikų: tarptautinius vaikų gimimo liudijimus - Forma A (originalas);

  • Susituokusiems, išsituokusiems, našliams: santuokos liudijimo originalą – Forma B (originalas).

Rekomenduojame: santuokos liudijimo originalas bei kitos pažymos yra išduodamos savivaldybės administracijos Civilinės Metrikacijos skyriuje. Jas paimti už Jus gali ir Jūsų artimieji, turintys notaro patvirtintą įgaliojimą.